Grundet COVID-19 tilbyder vi fra uge 12 to muligheder til din frokostordning

Favoritmenuen som portioneret lun ret med tilbehør, salat og brød, samt ugens kage. Se menuen nedenfor

Den lune ret fås også som vegetarisk, vegansk, halal og gluten/laktosefri

 

I kan også bestille sandwiches i stedet for. Se dem her

 

 

Ugens menu - Verden

Uge 34

17-08-2020 - 21-08-2020
Mandag

LUN RET
Kylling i gul karry. Toppet med nødder, rød basilikum og sesam(4,7,8,9,10.13,15) Serveret med ris

 

FYLDIGE SALATER
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og rugbrødsknas(1,6,13)

Mormor salat, lavet på savoykål med syrnet fløde og brøndkarse(6,11,13)

Salatbuffet: Broccoli, cherrytomat, agurk, sorte bønner og kerner
Dressing: Karry creme(6)

 

PÅLÆG
Grov skinkesalat med rødløg og purløg(2,6,11,13,15)

Æg(2) med mayo(2,11,13) og agurk

Gammeldags oksesteg med asier(13) og ribs

Hvis tilkøbt: Dildsild med havtorn, løg og kapers(3,13)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med oliven(6,15)

 

Dagens brød(1)

Tirsdag

LUN RET
Lammeculotte (1 stk. pr. person) med sennep, rosmarin, hvidløg og  stegt med knust peber. Samt tomat basilikum sauce(10,13,15) og ovnstegte kartofler

 

FYLDIGE SALATER
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie

Libanesisk bondesalat med cherrytomater, agurk, æble, blegselleri. Forårsløg, radiser, brødcroutoner, urter og citronvinagrette, med sumak(1,10,13)

Salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, rødkål og peanuts(4)
Dressing: Purløgscreme(2,6,11,13)

 

PÅLÆG
Æggesalat med karry og karse(2,6,11,13)

Kalkunbryst med saltbagt sellericreme(2,6,10,11,13,15)

Leverpostej(1,2,3,6) med bacon

Hvis tilkøbt: Bresaola med pestocreme(2,11,13,15) og ristet rugbrød(1,8)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med marmelade(6)

 

Dagens brød(1)

Onsdag

LUN RET     

Indisk Dahl med spinat, kikærter(15) Serveret med rispilaw og tomat chutney(13,15)

 

FYLDIGE SALATER
Tomatsalat med knust feta, basilikum og olivenolie(6)

Blomkål vendt med safrancreme. Toppet med soltørrede tomater, mandler og basilikum(2,6,11,13)

Salatbuffet: Rødbede, hvidkål, ærter, peberfrugt og majssnack
Dressing: Sur-sød dressing med chili og hvidløg(13,15)

 

PÅLÆG
Rygeostsalat med radiser, agurk og karse(2,6,11,13)

Oksespegepølse med remo(2,6,11,13) og ristede løg(1)

Flæskesteg med rødkål og appelsin(13)

Hvis tilkøbt: Lammerullepølse  med agurke/myntecreme(2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Mix af oste med tapenade og grissini(1,6)

 

Dagens brød(1)

Torsdag

LUN RET 
Oksekød marineret med brun farin, soya, sesamolie, honning og hvidløg. Vendt med gulerødder, æbler, bønnespire og løg. Toppet med springløg, sesamfrø og chili(7,8,15)  Med nudler(1,2)

 

FYLDIGE SALATER
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7)

Flækærter blandet med ærter, azukiærter, sugarsnaps, frilicce og ærteskud. Samt myntedressing(6,11)

Salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk og tomat rosiner
Dressing: Pimentcreme(6,15)

 

PÅLÆG
Tunsalat med ærter, majs og peberfrugt(2,3,6,11,13)

Roastbeef med svampe tapenade(1,6,7,13)

Kogt hamburgerryg med italiensk salat(2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Tomatfad med humus(8,15) og ristede kerner
Hvis tilkøbt: Oste med kiks og peberfrugt(1,2,6)
 

Drømmekage(1,2,6)

Dagens brød(1)

Fredag

LUN RET
Grillet Kylling med rub af citronskal, hvidløg, havsalt og sesam (1 stk. pr. person) Serveret med lun Persille quinoa. Samt dressing lavet på sojade og tahin(7,8,15)

 

FYLDIGE SALATER
Groft revet squash med ruccola dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)

Kinaradise, edamanebønner, gulerod, fennikel crudite, syrlige æbler og honning vinaigrette(7,11,13)

Salatbuffet: Agurk, cherry tomat, rødbede, peberfrugt og græskarkerner
Dressing: Persille yoghurt(6)

 

PÅLÆG
Wienersalat med kartofler, løg og purløg(1,2,6,11,13,15)

Sprængt kalvebryst med krydderurtecreme(2,6,11,13,15)

Spegeskinke med romesco(6,9,13,15)

Hvis tilkøbt: Rillette af torsk med rødløg, æbler og kørvel(2,3,6,11,15)

Hvis tilkøbt: Oste med druer(6)

 

Dagens brød(1,6,8,9)

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger