Ugens menu - Vegetar
Uge 33
DET LUNE
Vindaloo med sprødt grønt, garam masala, chili, ingefær og forårsløg (1,10,11,13,15) Toppet med syltede rødløg (13) Serveret med ris
DET GRØNNE
Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing (7,11,13)
Chiabrød (1)
DET LUNE
Tagine med kikærter, peberfrugt, kokosmælk, abrikos, mandler og oliven(1,7,9,13,15) Serveret med fladbrød (1,6)
DET GRØNNE
Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)
Malt og solsikkebrød (1)
DET LUNE
Bao med barbecuemarineret svampe, løg, kål, letsyltet grønt, peanuts og koriander (1,4,6,7,10,13,15)
DET GRØNNE
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede mandler, vinaigrette (6,9,10,11,13)
Kartoffelbrød (1)
DET LUNE
Tarteletter (1,2)(2 stk. pr. person) med svampe ala creme, ærter og sommerkål (1,6,10,13)
DET GRØNNE
Melon salat med agurker, peberfrugter og ristet sesam. Serveret med dressing på sesam olie, chili og koriander(8,13)
Brownie (1,2,6,9)
Italiensk kernebrød (1)
DET LUNE
Soyastegte nudler med sprødt grønt. Toppet med æg, bønnespirer og chili(1,2,7,13,15)
DET GRØNNE
Fennikel med squash, majs og radiccio. Serveret med god oliven olie og urter
Ciabatta brød(1)
Ugens menu - Vegetar portionanretning
Uge 34
DEN LUNE
Indisk korma(1,2,6,7,10,13,15) Serveret med vilde ris og syrnet fløde, vendt med mynte(6)
DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og rugbrødsknas(1,6,13)
Trekornsbrød(1)
DET LUNE
Røstiburger med med tomat , agurk, salat og håndskårne fritter. Samt chilimayo(1,2,6,15)
DET GRØNNE
Kikærter syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie
Landbrød(1)
DET LUNE
Cannelonis med svampe , porre , ricotta og nødder. Serveret i cremet tomatsauce og timian(1,2,6,15)
DET GRØNNE
Tomatsalat med knust feta, basilikum og oliven olie(6)
Kartoffelbrød(1)
DET LUNE
Blomkålsgratin med bagte gulerødder, vendt i quinoa og grov sennep(1,2,6,11.15)
DET GRØNNE
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7)
Drømmekage(1,2,6)
Malt-hørfrøbrød(1)
DET LUNE
Tyrkisk burek med peberfrugter, paprika og fetaost, med bønner og grønt, i cremet tomatsauce(2,6,10,11,15)
DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola, dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)
Muslibrød(1)
Ugens menu - Vegetar buffet
Uge 34
DET LUNE
Indisk korma(1,2,6,7,10,13,15) Serveret med vilde ris og syrnet fløde, vendt med mynte(6)
DET GRØNNE
Savoy kål, ærter, radiser og citrus vinaigrette(13)
Blomkål, sommerkål. Toppet med blåbær og parmesan(6)
TIL BRØDET
Røget kartoffel, karse og grøn mayonaise(2,11,13)
Æggesalat med purløg(2,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Mix af oste med oliven(6,15)
Dagens brød(1)
DET LUNE
Røstiburger med med tomat, agurk, salat og fritter med chilimayo(1,2,6,15)
DET GRØNNE
Lolo rosa, radisio med æble, bladselleri. Toppet med ristede kikærter
Babyspinat, cherrytomater, springløg, agurk, spirer og rugsmuld(1)
TIL BRØDET
Avocadospread med syltede rødløg og urtesalat(6,13,15)
Saltbagt selleri med sesammayo og boghvedekerner. Toppet med urter(1,2,8,10,11,13)
Hvis tilkøbt: Mix af oste med marmelade(6)
Dagens brød(1)
DET LUNE
Cannelonis med svampe, porre, ricotta og nødder. Serveret i cremet tomatsauce og timian(1,2,6,15)
DET GRØNNE
Pastasalat med basilikum, soltørrede tomater og knust feta(6,9,15)
Blomkålscrudite med persillepesto, ruccola. Toppet med ristede mandler(9)
TIL BRØDET
Humus(6,8,15) med friteret fladbrød(1,2)
Tomatfad med gedeost, sesam og citron urt(6,8)
Hvis tilkøbt: Mix af oste med tapenade og grissini(1,6)
Dagens brød(1)
DET LUNE
Blomkålsgratin med bagte gulerødder, vendt i quinoa og grov sennep(1,2,6,11.15)
DET GRØNNE
Frilicesalat med flækærter, valnødder og myntedressing(6,9)
Broccoli, æbler, druer, sugarsnaps og sød creme(6,9)
TIL BRØDET
Ærtespread med basilikum, bagt tomat og brødchips(1,6,9,15)
Bagt aubergine med sesamolie, chili, ristede sorte sesam. Toppet med spirer(8,15)
Hvis tilkøbt: Oste med kiks og peberfrugt(1,2,6,)
Drømmekage(1,2,6)
Dagens brød(1)
DET LUNE
Tyrkisk burek med peberfrugter, paprika og fetaost, med bønner og grønt i cremet tomatsauce(2,6,10,11,15)
DET GRØNNE
Bagte squash med, ruccola, dild. Toppet med knust rygeost(6,15)
Kartofler med fennikelcrudite, purløg, karse, kapers og sennepsvinaigrette(7,11,13)
TIL BRØDET
Spread med kidneybeans, peanut og koskoscreme(4,15)
Tærte med grønt. Toppet med brøndkarse(1,2,6)
Hvis tilkøbt: Oste med druer(6)
Dagens brød(1)
Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.
1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.