Fra 18. maj åbner vi igen buffeten.
Så nu har du endnu mere at vælge imellem. 

Se ugens menu for favoritbuffeten og portionsanretningen

 

Husk at du også stadig kan gå i frokostboden og bestille frokost fra det kolde udvalg

 

I favoritbuffeten får du:

Lun ret med tilbehør
To kolde anretninger
Pålægssalat
To kreative salater
Salatbar med dressing
Dagens rugbrød og madbrød
Ugens osteanretning
Ugens kage

Til den lune portionsanretning får du:

Lun ret med tilbehør
Dagens salat
Dagens brød
Ugens kage

Ugens menu - Favorit portionsanretning

Uge 33

10-08-2020 - 14-08-2020
Mandag

DET LUNE

Spaghetti (1) bolognaise, toppet med parmesan (6,10,13,15)   

 

DET GRØNNE
Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing (7,11,13)

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

DET LUNE

Bao (1 stk. pr. person)  (1) med barbecuemarineret Nakkefilet og letsyltet grønt, peanuts og koriander (1,4,6,7,10,13,15)   

 

DET GRØNNE
Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)

Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

DET LUNE

Tarteletter (1,2) (2 stk. pr. person) med høns i asparges (1,6,10,13)   

 

DET GRØNNE
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede mandler, vinaigrette (6,9,10,11,13)



Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

DET LUNE

Soyastegt kylling (1 stk. pr. person) med nudler og sprødt grønt, bønnespirer og peanuts (1,2,4,7,13,15)   

 

DET GRØNNE
Melonsalat med agurk, peberfrugt og ristet sesam, samt dressing på sesam olie, chili og koriander (8,13)
 

Brownie (1,2,6,9)
 

Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

DET LUNE

Vindaloo med svinekød, garam masala, chili, ingefær, forårsløg (1,10,11,13,15) Toppet med syltede rødløg (13) Serveres med ris

 

DET GRØNNE
Fennikel med squash, majs og radiccio hertil oliven olie og urter



Dagens brød (1,6,8,9)

Ugens menu - Favorit buffet

Uge 33

10-08-2020 - 14-08-2020
Mandag

DET LUNE

Spaghetti (1) bolognaise, toppet med parmesan (6,10,13,15)   

 

DET GRØNNE
Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing (7,11,13)

Blomkålsbuketter i cremet dressing med æbletern, kapers, dild og persille. Toppet med brøndkarse (2,6,11,13)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, agurk, tomater, ærter og kerner
Dressing: Honning-lime dressing (13)

TIL BRØDET
Grov skinkesalat med løg og purløg (2,6,11,13,15)

Roastbeef med kartoffelsalat (2,6,11,13,15)

Leverpostej med syltet rødbede og frilice (1,2,6,13)

Hvis tilkøbt: Bresaola med soltørret tomat, pinjekerner og basilikum

Hvis tilkøbt: Blandede oste med peberfrugt og brøndkarse (6)

Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

DET LUNE

Bao (1 stk. pr. person)  (1) med barbecuemarineret nakkefilet og letsyltet grønt, peanuts og koriander (1,4,6,7,10,13,15)   

DET GRØNNE
Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)

spædesalater med stegte spicy auberginer tahindressing (6,8,15)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, hvidkål, skinke, peberfrugt og majs snack
Dressing: Estragon vinaigrette (13)

TIL BRØDET
Æggesalat med karry og karse (2,6,11,13)

Kalkunbryst med baba ganoush (8,15) og soltørrede tomater (15)

Hamburgerryg med pestocreme (2,6,9,13,15)

Hvis tilkøbt: Lammekølle med persille og hvidløgscreme (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med oliven (6)
 

Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

DET LUNE

Tarteletter (1,2) (2 stk. pr. person) med høns i asparges (1,6,10,13)   

DET GRØNNE
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede mandler, vinaigrette (6,9,10,11,13)

spidskål, babyspinat, mango, mynte og sødcreme (6)

Dagens salatbuffet: Agurk, haricot verts, broccoli, majs og peanuts (4)
Dressing: Purløgscreme (2,6,11,13)

TIL BRØDET
Wienersalat med kartofler, løg og purløg (2,6,11,13)

Æggekage med ost, toppet med spinat og tomat (2,6)

Rullesteg med agurkesalat og svesker (13)

Hvis tilkøbt: Røget makrel med radiser og krydderurter (3)

Hvis tilkøbt: 3 slags oste med løgkompot (6)
 

Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

DET LUNE

Soyastegt kylling (1 stk. pr. person) med nudler og sprødt grønt, bønnespirer og peanuts (1,2,4,7,13,15)   

DET GRØNNE
Melonsalat med agurk, peberfrugt og ristet sesam, samt dressing på sesam olie, chili og koriander (8,13)

Mix af kålblade anrettet med bagte squash, syltede rødløg og persille (13)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, cherry tomat, ærter, salatost (6) og rosiner
Dressing: Sennepscreme (6,11,13)

TIL BRØDET
Ærtesalat med surimi, rejer og ravigotte (2,6,11,13,15)

Kalvekød med wasabimayo og syltet ingefær (2,6,11,13)

Hoisinmarineret nakkefilet med mangochutney (13)

Hvis tilkøbt: Stegt and med sur/sød sauce og bønnespiresalat (13)

Hvis tilkøbt: Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6,15)
 

Brownie (1,2,6,9)
 

Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

DET LUNE

Vindaloo med svinekød, garam masala, chili, ingefær, forårsløg (1,10,11,13,15) Toppet med syltede rødløg (13) Serveret med ris

DET GRØNNE
Fennikel med squash, majs og radiccio hertil oliven olie og urter

Blandede salater toppet med brøndkarse og syrlige æbler vendt i dressing på limesaft, rørsukker og æblecidereddike (13)

Dagens salatbuffet: Ananas, agurk, spidskål, peberfrugt og jalapenos (13)
Dressing: Kørvel creme (6)

TIL BRØDET
Hønsesalat med svampe, asparges og bacon (2,6,11,13)

Kartoffelfad med grønpestocreme (2,6,11,13,15)

Mortadella (9) med soltørredetomater  (15) og rucola

Hvis tilkøbt: Kalvecuvette med estragoncreme

Hvis tilkøbt: Brie og gouda med bærkompot (6)

Dagens brød (1,6,8,9)

Ugens menu - Favorit portionsanretning

Uge 34

17-08-2020 - 21-08-2020
Mandag

DET LUNE

Paprikagryde med svinekød, cocktailspølser, gulerødder, selleri, svampe, urter, løg og fløde(1,6,10,13,15) Serveret med vilde ris   

 

DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og rugbrødsknas(1,6,13)



Trekornbrød(1)

Tirsdag

DET LUNE

Chipotle kylling (1 stk. pr. person) i tomatiseret spicy sauce(1,2,10,11,15) Med pasta(1)   

 

DET GRØNNE
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie



Landbrød(1)

Onsdag

DET LUNE

Græsk farsbrød med ost, oliven, løg, hvidløg og tomat (2 stk. pr. person)(1,2,6,15) Serveret med kartofler og tzaziki(6,15)   

 

DET GRØNNE
Tomatsalat med knust feta, basilikum og olivenolie(6)



Kartoffelbrød(1)

Torsdag

DET LUNE

Kylling (2 stk. pr. person) ala cremet hvidvinssauce med bacon, rødder og svampe(1,6,10,13,15) Serveret med ris   

 

DET GRØNNE
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7)

 

 

Drømmekage(1,2,6)

Malt-hørfrøbrød(1)

Fredag

DET LUNE

Øl og honning braiseret okse (2 skiver pr. person)(1,6,10,11,13,15) Med knust kartoffel(6,11,13)   

 

DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola, dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)



Muslibrød(1)

Ugens menu - Favorit buffet

Uge 34

17-08-2020 - 21-08-2020
Mandag

DET LUNE

Paprikagryde med svinekød, cocktailspølser, gulerødder, selleri, svampe, urter, løg og fløde(1,6,13,15) Serveret med vilde ris

 

DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og rugbrødsknas(1,6,13)

Sommerkål med ærter og radiser. Samt yoghurtdressing rørt med urter(6)

Dagens salatbuffet: Broccoli, cherrytomat, agurk, sorte bønner og kerner
Dressing: Karrycreme(6)

 

TIL BRØDET
Æggesalat med karry og karse(2,6,11,13)

Kalkunbryst med saltbagt sellericreme(2,6,10,11,13,15)

Leverpostej(1,2,3,6) med bacon

Hvis tilkøbt: Bresaola med pestocreme(2,11,13,15) og ristet rugbrød(1,8)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med oliven(6,15)


Dagens brød(1)

Tirsdag

DET LUNE

Chipotle kylling (1 stk. pr. person) I tomatiseret spicy sauce(1,2,10,11,15) Med pasta(1)

 

DET GRØNNE
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie

Libanesisk bondesalat med cherrytomater, agurk, æble, blegselleri, forårsløg, radiser, brødcroutoner, urter og citronvinagrette. Med sumak(1,10,13)

Dagens salatbuffet: Ærter, gulerødder, blomkål, rødkål og peanuts(4)
Dressing: Purløgscreme(2,6,11,13)

 

TIL BRØDET
Rygeostsalat med radiser, agurk og karse(2,6,11,13)

Oksespegepølse med remolade(2,6,11,13) og ristede løg(1)

Flæskesteg med rødkål og appelsin(13)

Hvis tilkøbt: Lammerullepølse med agurke/myntecreme(2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med marmelade(6)


Dagens brød(1)

Onsdag

DET LUNE

Græsk farsbrød med ost, oliven, løg, hvidløg og tomat (1 skive pr. person)(1,2,6,15) Med kartofler og tzaziki(6,15)

 

DET GRØNNE
Tomatsalat med knust feta, basilikum og olivenolie(6)

Pastasalat med persillepesto, oliven, artiskokker og lolo rosa(1,6,9,15)

Dagens salatbuffet: Rødbede, hvidkål, ærter, mix peberfrugt og majssnack
Dressing: Sur-sød dressing med chili og hvidløg(13,15)

 

TIL BRØDET
Tunsalat med ærter, majs og peberfrugt(2,3,6,11,13)

Roastbeef med svampe tapenade(1,6,7,13)

Hamburgerryg med italiensksalat(2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Tomatfad med humus(8,15) og ristede kerner

Hvis tilkøbt: Mix af oste med tapenade og grissini(1,6)


Dagens brød(1)

Torsdag

DET LUNE

Kylling (1 stk. pr. person) a la cremet hvidvinssauce med bacon, rødder og svampe(1,6,10,13,15) Serveret med ris

 

DET GRØNNE
Spinatsalat med pasta, bagte tomater, basilikum, mozzarella og bagte auberginer(1,2,6)

Salat a la waldorf med æbler, druer, valnødder og sødcreme(6,9)

Dagens salatbuffet: Blomkål, rødbede, agurk, tomat og rosiner
Dressing: Piment creme(6,15)

 

TIL BRØDET
Wienersalat med kartofler, løg og purløg(1,2,6,11,13,15)

Sprængt kalvebryst med krydderurtecreme(2,6,11,13,15)

Spegeskinke med romesco(6,9,13,15)

Hvis tilkøbt: Rillette af torsk med rødløg, æbler og kørvel(2,3,6,11,15)
Hvis tilkøbt: Oste med kiks og peberfrugt(1,2,6)
 

Drømmekage(1,2,6)

Dagens brød(1)

Fredag

DET LUNE

Øl og honning braiseret okse (2 skiver pr. person)(1,6,10,11,13,15) Med knust kartoffel(6,11,13)

 

DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)

Cremet kartoffelsalat med rygeost, forårsløg, ærter, rasdiser, purløg og karse(2,6,11,13)

Dagens salatbuffet: Agurk, cherrytomat, rødbede, peberfrugt og græskarkerner
Dressing: Persille yoghurt(6)

 

TIL BRØDET
Grøn hønsesalat med ærter, selleri og krydderurter(2,6,10,11,13,15)

Æg(2) Med mayo(2,11,13) og agurk

Hvidløg og rosmarinstegt skinkesteg(15) Med rødløgskompot(13,15)

Hvis tilkøbt: Dildsild med havtorn, løg og kapers(3,13)

Hvis tilkøbt: Oste med druer(6)

Dagens brød(1)

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger