Ugens menu - Halal
Uge 33

DET LUNE
Lammetagine med løg, gulerødder, selleri, tomat, hvidløg, krydderier og sød frugt (10,11,13,15) Serveret med lun tabouleh af blomkål og quinoa med persille
DET GRØNNE
Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing (7,11,13)
Chiabrød (1)

DET LUNE
Chicken satay af overlår i peanutsbutter sauce (2 stk. pr. person) (4,7,15) og ristet grønt. Serveret med ris
DET GRØNNE
Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)
Malt og solsikkebrød (1)

DET LUNE
Hvid fisk med bagte rodfrugter, persille/peberrodssauce(10) og kartofler
DET GRØNNE
Grove salater og bagte rodfrugter med feta, druer, røgede mandler og vinaigrette (6,9,10,11,13)
Kartoffelbrød (1)

DET LUNE
Kalvecuvette (1 skive pr. person) Serveret med broccoli, fritter af søde kartofler og chilimayo (2,11,13)
DET GRØNNE
Melon salat med agurker, peberfrugter, og ristet sesam med dressing på sesam olie, chili og koriander(8,13)
Brownie (1,2,6,9)
Italiensk kernebrød (1)

DET LUNE
Kalkun i sur/sød sauce med bambus, ananas, gulerødder, bønnespirer og springløg (1 stk. pr. person) Serveret med ris (7,13,15)
DET GRØNNE
Fennikel med squash, majs og radiccio. Serveret med olivenolie og urter
Ciabatta brød (1)
Ugens menu - Halal
Uge 34

DET LUNE
Grillet Kylling med rub af citronskal, hvidløg, havsalt og sesam (1 stk. pr. person) Serveret med lun Persille quinoa. Samt dressing lavet på sojade og tahin(7,8,15)
DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og rugbrødsknas(1,6,13)
Trekornsbrød(1)

DET LUNE
Lammeculotte (1 stk. pr. person) med sennep, rosmarin og hvidløg, stegt med knust peber. Samt tomat basilikum sauce(10,13,15) og ovnstegte kartofler
DET GRØNNE
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie
Landbrød(1)
DET LUNE
Indisk Dahl med spinat, kikærter(15) Serveret med rispilaw og Tomat chutney(13,15)
DET GRØNNE
Tomatsalat med knust feta, basilikum og olivenolie(6)
Kartoffelbrød(1)

DET LUNE
Stegt oksekød marineret med brun farin, soya, sesamolie, honning og hvidløg. Vendt med gulerødder, æbler, bønnespire og løg. Toppet med springløg, sesamfrø og chili(7,8,15) Serveret med nudler(1,2)
DET GRØNNE
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7)
Drømmekage(1,2,6)
Malt-hørfrøbrød(1)

DET LUNE
Kylling i gul karry. Toppet med nødder, rød basilikum og sesam(4,7,8,9,10.13,15) Serveret med ris
DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola, dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)
Muslibrød(1)