Ugens menu - Gluten-laktosefri
Uge 33

DET LUNE
Lammetagine med løg, gulerødder, selleri, tomat, hvidløg, krydderier og sød frugt (10,11,13,15) Serveret med lun tabouleh af blomkål og quinoa med persille
DET GRØNNE
Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing
Chiabrød

DET LUNE
Chicken satay af overlår i peanutsbutter sauce (2 stk. pr. person) (4,7,15) og ristet grønt. Serveret med ris
DET GRØNNE
Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)
Malt og solsikkebrød

DET LUNE
Hvid fisk med bagte rodfrugter, persille og peberrodssauce (10) Serveret med kartofler
DET GRØNNE
Grove salater og bagte rodfrugter serveret med druer, røgede mandler og vinaigrette (9,10,11,13)
Kartoffelbrød

DET LUNE
Kalvecuvette (1 skive pr. person) Serveret med broccoli, fritter af søde kartofler og chilimayo (2,11,13)
DET GRØNNE
Melon salat med agurker, peberfrugter og ristet sesam, med dressing på sesam olie, chili og koriander(8,13)
Brownie (2,9)
Italiensk kernebrød

DET LUNE
Kalkun i sur/sød sauce med bambus, ananas, gulerødder, bønnespirer og springløg (1 stk. pr. person) Serveret med ris (7,13,15)
DET GRØNNE
Fennikel med squash, majs og radiccio. Serveret med olivenolie og urter
Ciabattabrød
Ugens menu - Gluten-laktosefri
Uge 34

DET LUNE
Grillet Kylling med rub af citronskal, hvidløg, havsalt og sesam (1 stk. pr. person) Serveret med lun persille quinoa. Samt dressing lavet på sojade og tahin(7,8,15)
DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og mandler(9,13)
Trekornsbrød

DET LUNE
Lammeculotte (1 stk. pr. person) med sennep, rosmarin og hvidløg. Stegt med knust peber. Samt tomat-basilikum sauce(10,13,15) og ovnstegte kartofler
DET GRØNNE
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie
Landbrød
DET LUNE
Indisk Dahl med spinat, kikærter(15) Serveret med rispilaw og tomat chutney(13,15)
DET GRØNNE
Tomatsalat med oliven, basilikum og olivenolie
Kartoffelbrød

DET LUNE
Stegt oksekød, marineret med brun farin, sesamolie, honning og hvidløg. Vendt med gulerødder, æbler, bønnespire og løg.Toppet med springløg, sesamfrø og chili(7,8,15) Med nudler(2)
DET GRØNNE
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7)
Drømmekage(2)
Malt-hørfrøbrød

DET LUNE
Kylling i gul karry. Toppet med nødder, rød basilikum og sesam(4,8,9,10.13,15) Serveret med ris
DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola, dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)
Muslibrød(1)