Ugens menu - Gluten-laktosefri

Uge 33

10-08-2020 - 14-08-2020
Mandag

DET LUNE

Lammetagine med løg, gulerødder, selleri, tomat, hvidløg, krydderier og sød frugt (10,11,13,15) Serveret med lun tabouleh af blomkål og quinoa med persille 

 

DET GRØNNE

Torvets salater med ananas, edamamebønner og citrusdressing
 

 

Chiabrød

Tirsdag

DET LUNE

Chicken satay af overlår i peanutsbutter sauce (2 stk. pr. person) (4,7,15) og ristet grønt. Serveret med ris

 

DET GRØNNE

Revet rødbede med honning, æblecidereddike, sultanas, hasselnødder og citronmelisse (9,13)
 

 

Malt og solsikkebrød

Onsdag

DET LUNE

Hvid fisk med bagte rodfrugter, persille og peberrodssauce (10) Serveret med kartofler

 

DET GRØNNE

Grove salater og bagte rodfrugter serveret med druer, røgede mandler og vinaigrette (9,10,11,13)
 

 

Kartoffelbrød

Torsdag

DET LUNE

Kalvecuvette (1 skive pr. person) Serveret med broccoli, fritter af søde kartofler og chilimayo (2,11,13)

 

DET GRØNNE

Melon salat med agurker, peberfrugter og ristet sesam, med dressing på sesam olie, chili og koriander(8,13)
 

Brownie (2,9)

Italiensk kernebrød

 

Fredag

DET LUNE

Kalkun i sur/sød sauce med bambus, ananas, gulerødder, bønnespirer og springløg (1 stk. pr. person) Serveret med ris  (7,13,15)

 

DET GRØNNE

Fennikel med squash, majs og radiccio. Serveret med olivenolie og urter
 

 

Ciabattabrød

Ugens menu - Gluten-laktosefri

Uge 34

17-08-2020 - 21-08-2020
Mandag

DET LUNE

Grillet Kylling med rub af citronskal, hvidløg, havsalt og sesam (1 stk. pr. person) Serveret med lun persille quinoa. Samt dressing lavet på sojade og tahin(7,8,15)

 

DET GRØNNE
Rucola, blomkål, parmesan, kapers, karse og mandler(9,13)




Trekornsbrød

Tirsdag

DET LUNE

Lammeculotte (1 stk. pr. person) med sennep, rosmarin og hvidløg. Stegt med knust peber. Samt tomat-basilikum sauce(10,13,15) og ovnstegte kartofler

 

DET GRØNNE
Kikærter, syltede rødløg(13) babyspinat, peberfrugt og karryolie

 


Landbrød

Onsdag

DET LUNE

Indisk Dahl med spinat, kikærter(15) Serveret med rispilaw og tomat chutney(13,15)

 

DET GRØNNE
Tomatsalat med oliven, basilikum og olivenolie




Kartoffelbrød

Torsdag

DET LUNE

Stegt oksekød, marineret med brun farin, sesamolie, honning og hvidløg. Vendt med gulerødder, æbler, bønnespire og løg.Toppet med springløg, sesamfrø og chili(7,8,15) Med nudler(2)

 

DET GRØNNE
Broccoli, edamambønner, rosiner og lucernespire(7) 


Drømmekage(2)

Malt-hørfrøbrød

 

Fredag

DET LUNE

Kylling i gul karry. Toppet med nødder, rød basilikum og sesam(4,8,9,10.13,15) Serveret med ris

 

DET GRØNNE
Groft revet squash med ruccola, dild, soltørrede tomater og ristede solsikkekerner(15)




Muslibrød(1)

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger