
Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Valg af retter
Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj
(Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.)
MENU
Forret
Saltbagt kuller med grønkål, porre, radiser og ramsløgsmayo
eller
Rillette af skovens svampe, pastinakpuré, brøndkarse og friterede porrer
Hovedret
Ballotine af unghane med østershatte, bagte løg samt pom duchess. Serveret med rabarber sauce
Eller
Smør branket spidskål med selleri-gulerods puré og purløgs olie
Hertil 2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket brændt porre creme og kærnemælkssmør
Dessert
Panna Cotta med årstidens kompot og crumble, og brændt hvid chokolade
Eller
Brownie med syltede bær
Ved køb af en 3-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.