
Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker.
MENU
FORRET
Fra havet: Håndpillede rejer med dild emulsion, karamelliseret citron og pocherede skorzonerrødder.
SALATER
Fra haven: Stegt Pak Choy vendt i miso og soja med koriander og brøndkarse, hertil en peanut dressing.
Fra haven: Romaine salat, bagte rosenkål, grovkornet sennep dressing, parmesan og ristede hasselnødder.
DET VARME
Fra gården: Bryst og lår af kylling, sprød kål, stegte gulerødder, stuvet hvidkål og kyllinge glace med rosmarin.
Fra haven: Bagt blomkål, æble creme, syltede bøgehatte, sprød kastanje og lun vinaigrette.
DESSERT
Brownie med syltede bær
TILBEHØR
2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket smør tilsmagt svampe og kærnemælkssmør.