Efterår/vinter, sharefood over 50 kuv



184,67 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker. 

 

MENU

FORRET

Fra havet: Håndpillede rejer med dild emulsion, karamelliseret citron og pocherede skorzonerrødder.

SALATER

Fra haven: Stegt Pak Choy vendt i miso og soja med koriander og brøndkarse, hertil en peanut dressing. 

Fra haven: Romaine salat, bagte rosenkål, grovkornet sennep dressing, parmesan og ristede hasselnødder. 

DET VARME

Fra gården: Bryst og lår af kylling, sprød kål, stegte gulerødder, stuvet hvidkål og kyllinge glace med rosmarin.

Fra haven: Bagt blomkål, æble creme, syltede bøgehatte, sprød kastanje og lun vinaigrette. 

DESSERT

Brownie med syltede bær

TILBEHØR

2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket smør tilsmagt svampe og kærnemælkssmør.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger