Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker.
MENU
FORRET
Fra havet: Rillette af røget og bagt laks, friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød.
SALATER
Fra haven: Spæde grønkålsblade, kinakål, glaskål med blomme vinaigrette og hasselnødder.
Fra haven: Broccoli, courgetter, persille, pak choi, skalotteløg og høost.
DET VARME
Fra gården: Dansk unghanebryst med confiterede lår, cremet jordskokke, syltede kantareller og danske kartofler.
Fra haven: ´Brændt´ blomkål med karamelliseret løg, røgede mandler og trøffelolie.
DESSERT
Brownie med syltede bær
TILBEHØR
Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.