Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
Valg af retter
Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen. Du kan vælge en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert.
FORRET
Fra havet: Rillette af røget og bagt laks, friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød.
eller
Fra skoven: Slider med hjemmelavet falafel af grønne bønner og varme krydderier. Hertil vegansk røget chili mayo.
HOVEDRET
Fra gården: Dansk unghanebryst med confiterede lår, cremet jordskokke, syltede kantareller og danske kartofler.
eller
Fra haven: ´Brændt´ blomkål med karamelliseret løg, røgede mandler og trøffelolie.
DESSERT
Brownie med syltede bær
eller
Havtornstærte med brændt italiensk marengs
Ved køb af en 2-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.