Ugens menu - Verden

Uge 35

26-08-2019 - 30-08-2019
Mandag

LUN RET
Coq au vin med bacon, perleløg og champignon (1 stk. pr. person) Serveres med kartoffelpuré (1,6,10,13,15)

FYLDIGE SALATER
Fransk ærte salat med romainesalat, bacon, ærter og syltede perleløg (13)

Ratatouille salat. Toppet med pinjekerner og rucola.

Salatbuffet: Gulerødder, blomkål, agurk, cherry tomat og chili nuts (4)
Sweet and sour dressing (13,15)

PÅLÆG
Skinkesalat klassisk (2,6,11)

Kalvebryst med agurkesalat og peberrodssalat (6,13)

Krosalami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Gravad okseinderlår med parmesan og rucola (6,11)

Hvis tilkøbt: Brie og blåskimmel med blåbær marmelade (6)


Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

LUN RET
Gumbo af chilistegt svinekød, bønner, krydret pølse, peberfrugt og majs. Serveres med vilde ris (10,15)

FYLDIGE SALATER
Salat af røde kidneybønner vendt med cajun krydderi (1,15)

Saltet agurk vendt med bitre salater. Toppet med hasselnødder (9)

Salatbuffet: Agurk, ananas, blomkål, peberfrugt og kerner/peanuts (4)
Chili dressing (2,6,11,13)

PÅLÆG
Rød tunsalat med piment og tomat (2,3,6,)

Torskerogn med dildmayonnaise og citron (2,3,6,11,13)

Krydret kamfilet med BBQ sauce (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med pesto (2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Andebryst med hasselnødde mayonnaise (2,6,9,11,13)

Hvis tilkøbt: Skærefaste oste med grissini (6)


Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

LUN RET
Hvid fisk på bund af grøntsagssaute, gratineret med cremet ostesauce. Hertil hvide kartofler kogt med løvstikke (1,3,6)

FYLDIGE SALATER
Kålsalat vendt med honning vinaigrette. Toppet med saltbagte mandler (9,13,)

Fennikelsalat toppet med appelsin fileter og rød skovsyre.

Salatbuffet: Tomat, broccoli, agurk, sorte bønner og croutons (1)
Mynte creme (2,6,11,13)

PÅLÆG
Wienersalat tilsmagt ravigotte (2,6,11,13)

Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

Skinke med røræg og purløg (2,6)

Hvis tilkøbt: Italiensk salami med olivenmix (15)
Hvis tilkøbt: Varmrøget laks med sauce verde (2,3,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Blandede oste med peberfrugt (6)

Hvis tilkøbt overraskelse: Kokostoppe med et spicy twist (1,2,6,9,)
 


Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

LUN RET
Bøfsandwhich a la JTK, med løg i variation - syltede, stegte og friterede. Hertil  sennepsmayonnaise (1,2,6,11,13)

FYLDIGE SALATER
Dansk mormor salat vendt med syrnet fløde. Toppet med jordbær (6,13)

Cæsar salat med sprøde croutons, bacon og dressing (1,2,3,6,13)

Salatbuffet: Gulerødder, gul peberfrugt, cherry tomat, spidskål og solsikkekerner.
Sød yoghurt creme (6)

PÅLÆG
Hønsesalat klassisk (2,6,11,13)

Kalkunbryst med syltet perleløg (13)

Rullesteg med syltede rødbeder (11,13)

Hvis tilkøbt: Okseculotte med bearnaisemayonnaise (2,6,13))
Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (4,7,8,9,15)

Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste med jordbær (6)

Gammeldaws æblekage (2,6,9)


Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

LUN RET
Stegte nudler med svin vendt i spicy marinade og urter (1,2,3,4,6,7,8,9,14,15)

FYLDIGE SALATER
Gulerødder og selleri som råkost. Anrettet med mango, ristet kokos, edamamebønner og bønnespirer (7,10)

Salat af butternut squash bagt med karry. Toppet med spirer (1)

Salatbuffet: Tomat, gulerødder, grønne bønner, majs og squash.
Lime dressing (6)

PÅLÆG
Spicy rejesalat med asiatiske smage (1,2,3,6,8,14)

Kyllingefarsbrød med tomat og timian (1,2,6,15)

Spegepølse med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Dyrlægens natmad (1,2,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Kalkuncuvette med trøffelmayonnaise (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Rødkit og gouda med pærekompot (6)


Dagens brød (1,6,8,9)

Ugens menu - Verden

Uge 36

02-09-2019 - 06-09-2019
Mandag

LUN RET
Svinemørbrad a´la creme (1 stk. pr. person) Toppet med urter1,6,10,15
Hertil stegte kartofer og surt11,13

FYLDIGE SALATER
Pastasalat vendt i græsk yoghurt med sorte bønner, avocado og  cherrytomat1,2,6

Fransk bønnesalat med oliven, syltet rødløg og hasselnødder1,9,13

Salatbuffet: Rødbede, agurk, broccoli, cherry tomat og soltørrede tranebær.
Dressing: Sweet and sour pineapple dressing13

PÅLÆG
Laksesalat af varmrøget laks med rygeost, rødløg og æbler2,3,6,11

Gammeldags oksesteg med peberrodscreme2,6,11,13

Røget rullepølse11 med portvinssky og cornichons11,13

Hvis tilkøbt: Ribbensteg med æblekompot og rosmarin.
Hvis tilkøbt: Røget makrel med radiser og purløg3

 

Hvis tilkøbt: Blandede oste6 med knækbrød og peberfrugt1,2,8,9

 

Dagens brød1,6,8,9

Tirsdag

LUN RET
Klassisk lasagne gratineret med cremet ostesauce1,2,6,10,15

FYLDIGE SALATER
Tomatsalat med bøffelmozerella og balsamico glace6,13

Bønnesalat rørt med sennepscreme, rødløg, drueagurker og radiser 2,6,11,13

Salatbuffet: Gulerødder, ærter, agurk, blomkål og solsikke kerner.
Dressing: Thousand island2,6,11,13

PÅLÆG
Hønsesalat vendt med tomat og piment1,2,6,11

Kartoffelfad med mayonnaise2,6,11,13 og ristede løg1

Leverpostej1,2,6  med syltede asier11,13

Hvis tilkøbt: Hamburgerryg med italiensk salat2,6,11,13
Hvis tilkøbt: Gravad laks3 med rævesauce11,13

 

Hvis tilkøbt: Brie og blåskimmel6 med syltede blommer13

 

Dagens brød1,6,8,9

Onsdag

LUN RET
Fiskefrikadeller (2 stk. pr. person) med havre, krydderurter og citron1,2,3,6 Serveres med kartofler, surt11,13 og remoulade2,6,11,13

FYLDIGE SALATER
Fennikel salat med spinat, feta og ærter vendt med en dildolie6

Grønne salater vendt med honningvinaigrette. Toppet med friske bær1,13

Salatbuffet: Rødbede, cherry tomat, grøn peberfrugt, spidskål og croutons1
Dressing: Dild creme på skyr2,6

PÅLÆG
Wienersalat vendt med karry1,2,6,13

Kogt æg2 med chili mayonnaise2,6,11,13,15

Salami med remoulade2,6,11,13 og ristede løg1

Hvis tilkøbt: Kalvefilet med karljohanmayonnaise2,6,11,13,15
Hvis tilkøbt: Lammekølle med rosmarinbagte gulerødder.

 

Hvis tilkøbt: Ostebørsens oste6 med romsyltede nødder9,13
Hvis tilkøbt overraskelse: Butterdejsstænger med hvidløg, persille og parmesan1,2,6,9,15

 

Dagens brød1,6,8,9

Torsdag

LUN RET
Butterdejssamosa med oksekød, kartofler og ærter, tilsmagt spicy krydderier 1,2,6,8,15
Hertil raita6,15

FYLDIGE SALATER
Linsesalat med tørret frugt og mynte.

Kikærtesalat med frissee, babyspinat og syltede salatløg. Toppet med granatæbler13

Salatbuffet: Agurk, ærter, tomat, melon og soltørrede tranebær.
Dressing: Purløgs dressing på yoghurt med grov sennep6,11,13

PÅLÆG
Æggesalat2,6,11,13

Roastbeef med bearnaisemayonnaise2,6,11,13

Mortadella9 med olivenmix15 og rucola.

Hvis tilkøbt: Kartoffelfrittata2,6 med grøn aioli2,11,13,15
Hvis tilkøbt: Stegt kalvelever1 med bagte tomater.

Hvis tilkøbt: Hårde oste6 med rød pesto6,9,15
Karamel brownie1,2,6,9

 

Dagens brød1,6,8,9

 

Fredag

LUN RET
Pulled pork sandwich1,8,10,11,15 (1 stk. pr. person) med syltede rødløg11,13 og chili mayonnaise2,11,13

FYLDIGE SALATER
Coleslaw1,2,6,11,13

Hjertesalat med bagte tomater, agurk, mynte og friske ribs.

Salatbuffet: Peberfrugter, broccoli, gulerødder, squash og feta6
Dressing: Vinaigrette på hvid balsamisk eddike og olivenolie13

PÅLÆG
Fin skinkesalat2,6,11,13

Røget kalkunbryst med estragonmayonnaise2,6,11,13

Rødvinsmarineret kamfilet13,15 med spicy mayonnaise2,6,11,13,15

Hvis tilkøbt: Pastrami11,15 med blomkålscreme2,6,11,13 og ristede mandler9
Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej15 med peanuts4

 

Hvis tilkøbt: Oste6 med solbærmarmelade.

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger