Ugens menu - Vegetar
Uge 35
Wokret med nudler, torvets sprøde grøntsager, æg, chili, koriander, sesam, soja, kokos og rød karry (1,2,6,7,8,10,15)
Blomkålskage (1 stk. pr. person) med bagte græskar og stegt savoykål. Serveres med dressing lavet på hytteost, creme fraiche og krydderurter (1,2,6,15)
Svampe terrin på bund af grillede gulerødder med hasselnødder og linser. Toppet med syltede springløg. Hertil dressing på citron og kørvel (1,2,6,9,15)
"Palak paneer" krydret spinat ret med feta og kartofler. Serveres med rispilaw (1,2,6,10,15)
Quinoa bøf rørt med broccoli, kartoffel, urter og havre. Serveres med kold cremet pasta salat (1,2,6,15)
Ugens menu - Vegetar ret
Uge 36
Enchiladas i cremet tomat. Toppet med ost. Serveres med spicy majs salat (1,2,6,10,15)
Halv grilled aubergine. Serveres med frisk kikærtesalat og dressing på tahin og mynte (1,2,10,13,15)
Blomkålsbøf serveret med salat af grønne og hvide bønner vendt i ravigotte. Toppet med rosiner og ærteskud (1,2,6,10,15)
Butterdejs indbagt svampe, porre og ricotta. Serveres med bagt ratatouille og grøn pesto creme (1,2,6,10,15)
Pappardelle pasta med svamperagout. Toppet med parmesan. Hertil kold speltsalat med græskar, majs og sennep (1,2,6,10,12,15)
Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.
1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.