Ugens menu - Vegetar

Uge 35

26-08-2019 - 30-08-2019
Mandag

Wokret med nudler, torvets sprøde grøntsager, æg, chili, koriander, sesam, soja, kokos og rød karry (1,2,6,7,8,10,15)

 

 

 

 

Tirsdag

Blomkålskage (1 stk. pr. person) med bagte græskar og stegt savoykål. Serveres med dressing lavet på hytteost, creme fraiche og krydderurter (1,2,6,15)

 

 

 

 

Onsdag

Svampe terrin på bund af grillede gulerødder med hasselnødder og linser. Toppet med syltede springløg. Hertil dressing på citron og kørvel (1,2,6,9,15)

 

 

 

 

 

Torsdag

"Palak paneer" krydret spinat ret med feta og kartofler. Serveres med rispilaw (1,2,6,10,15)

 

 

 

 

Fredag

Quinoa bøf rørt med broccoli, kartoffel, urter og havre. Serveres med kold cremet pasta salat (1,2,6,15)

 

 

 

 

Ugens menu - Vegetar ret

Uge 36

02-09-2019 - 06-09-2019
Mandag

Enchiladas i cremet tomat. Toppet med ost. Serveres med spicy majs salat (1,2,6,10,15)

 

 

 

 

Tirsdag

Halv grilled aubergine. Serveres med frisk kikærtesalat og dressing på tahin og mynte (1,2,10,13,15)

 

 

 

 

Onsdag

Blomkålsbøf serveret med salat af grønne og hvide bønner vendt i ravigotte. Toppet med rosiner og ærteskud (1,2,6,10,15)

 

 

 

 

Torsdag

Butterdejs indbagt svampe, porre og ricotta. Serveres med bagt ratatouille og grøn pesto creme (1,2,6,10,15)

 

 

 

 

Fredag

Pappardelle pasta med svamperagout. Toppet med parmesan. Hertil kold speltsalat med græskar, majs og sennep (1,2,6,10,12,15)

 

 

 

 

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger