Ugens menu - Sund Fornuft

Uge 35

26-08-2019 - 30-08-2019
Mandag

DAGENS LUNE RET
BBQ stegt svinekamfilet (1 stk. pr. person) Serveres med hvidløgsbagt kartoffel. Hertil hytteostecreme rørt med purløg, sennep og lime (6,11,13,15)

DAGENS GRØNT
Rød spidskål i creme fraiche med florsukker og citron (6)

Romain salat med tomat og oliven vendt med olivenolie, græskarkerner og citron.

Dagens salatbuffet: Rødbede, grønne bønner, agurk, gulerødder og ristede kikærter.
Mynte yoghurt (6)

DAGENS CHARCUTERITALLERKEN
Spicy tunsalat med chili, rød peber og tomat (2,3,6,11,13)
Oksefarsbrød med feta og tomat. Hertil tzatziki (1,2,6,15)
Mortadella med rucola og aioli (2,6,9,13,15)

Hvis tilkøbt: Lomo med grillede artiskokker

Hvis tilkøbt: Blandede oste med oliven og grissini (1,2,6)

Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

DAGENS LUNE RET
Moussaka med kartofler og auberginer. Toppet med cremet sauce (1,6,10,15)

DAGENS GRØNT
Salat af 3 slags tomater med salatost, pinjekerner, rødløg og brændte peberfrugter. Toppet med snittet springløg (6,13)

Blandede salater med krydderurter, croutons, salatløg og agurk (1,2)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, agurk, tomat, broccoli og majs.
Tomatcremé (6)

DAGENS CHARCUTERITALLERKEN
Fransk skinkesalat med cornichons og sød sennep (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Kartoffelfad med sauce verde (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Dildsild med løg og kapers (3,11,13)

Hvis tilkøbt: Mild skærefast ost med bladselleri og peberfrugt (6,10)

Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

DAGENS LUNE RET
Langtidsstegt kalkunbryst (1 stk. pr. person) med basillikum og tomat. Toppet med ristede svampe. Serveres med grov økologisk pasta vendt med oregano olie (1,2,15)

DAGENS GRØNT
Grillede auberginer med citron creme. Toppet med rucola (6)

Salater fra torvet med friterede kartofler, ærter, rødløg, karry og cornichons (2,6,11)

Dagens salatbuffet: Squash, ærter, cherry tomat, ananas og kokos.
Sød vinaigrette (13)

DAGENS CHARCUTERITALLERKEN
Orientalsk inspireret hønsesalat (2,6,7,9,11,13)
Kalvebryst med rygeostecreme og brøndkarse (2,6,11,13)
Kogte æg med karry creme (2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Bagt fisk med tomat, dildmayonnaise og citron (2,3,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Milde oste med syltede ferskner (6,13)
Hvis tilkøbt overraskelse: Bagte blommer med skyr og granola (1,9)

Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

DAGENS LUNE RET
Letrøget kyllingebryst (1 stk. pr. person) med sennep, estragon og grillede citroner, samt pommes anna (6,11,15)

DAGENS GRØNT
Råkost af gulerod, rødbede og kinakål vendt med citronolie.

Blomkåls tabouleh. Toppet med tomater, appelsiner, persille, syltede skalotteløg og rosiner (13)

Dagens salatbuffet: Peberfrugter, agurk, melon, gulerødder og ristede kerner.
Lime-honning dressing.

DAGENS CHARCUTERITALLERKEN
Skaldyrssalat med asparges og dild (2,3,5,6,11,13, 14)
Krydret kalkunbryst med honningbagte rødder.
Rullepølse med sky, løg og karse (11,13)

Hvis tilkøbt: Skinke med hytteost, radiser og asparges (6,11,13)

Hvis tilkøbt: Brie og skæreost med rabarber (6)

Gammeldaws æblekage (1,6,9)

Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

DAGENS LUNE RET
Dampet mørksej (1 stk. pr. persom) med ristet spidskål og æbler. Toppet med persille. Hertil smørristede kartofler (3,6,15)

DAGENS GRØNT
Grøn salat med spinat, syltede rødløg og rygeostecreme (6,11,13)

Salat af revet sommerknoldselleri med soltørrede tranebær, kerner og pebermynteolie (10)

Dagens salatbuffet: Squash, broccoli, gul peberfrugt, tomat og spidskål.
Chili vinaigrette (13)

DAGENS CHARCUTERITALLERKEN
Æggesalat med karry og karse (2,6,11)
Oksefilet med bearnaisemayonnaise (2,6,11,13)
Leverpostej med bacon, svampe og bagt rødbede (1,2,6,13)

Hvis tilkøbt: Andebryst med syltede blommer og valnødder (9,13)

Hvis tilkøbt: Mix af oste med tapenade (6,15)

Dagens brød (1,6,8,9)

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger