Ugens menu - Luksuskøkkenet
Uge 35

DAGENS LUNE RET
Italiensk rørt farsbrød af kalv (1 stk. pr. person) Serveres i mild basilikumscreme. Hertil pasta sløjfer (1,2,6,11,13,15)
SUPPLEMENTRET
Tagliatelle med ærter, hestebønner, fløde og parmasan (1,2,6,15)
FYLDIGE SALATER
Salater med syltede rødløg, croutons, brøndkarse, oliven og feta (6,13,15)
Fennikel-rucola salat med appelsin, lys balsamico, olivenolie og sort peber. Toppet med kørvel (13)
Blandet salat af gulerødder, blomkål, agurk, cherry tomat og chili nuts (4)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Sommersalat med agurk, radiser og dild (2,6,11,13)
Kalvebryst med agurkesalat og peberrod (13)
Krosalami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13)
3 slags oste med løgkompot (6)
Snacks med sweet and sour dressing (13,15)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Fred's fried chicken (2 stk. pr. person) Serveres med chili mayonnaise og små bagte gulerødder og kartofler med sesam (1,2,6,8,11,13,15)
SUPPLEMENTRET
Pandestegt svin med syltet fersken, kaffe og soya (1,7,10,15)
FYLDIGE SALATER
Torvets grønne salater med bladselleri, cherry tomat, radiser og nektariner (10)
Salat af feldsalat, julesalat, pære og gul peberfrugt. Toppet med valnødder og blue cheese (6,9)
Salat af agurk, ananas, blomkål, peberfrugt og kerner/peanuts (4)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Fin skinkesalat med purløg (2,6,11,13)
Torskerogn med dildmayonnaise og citron (2,3,6,11,13)
Krydret kamfilet med BBQ sauce (2,6,11,13,15)
Kartoffelfad med pestocreme (2,6,11,13,15)
Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6)
Stænger med chili dressing (2,6,11,13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Chili con carne tilsmagt chokolade, chili, spidskommen og kaffe. Serveres med ris (6,9,10,15)
SUPPLEMENTRET
Ceviche med chili, lime og koriander (3,15)
FYLDIGE SALATER
Blomkål og agurker i spicy marinade med avocado og quinoa (13,15)
Mexi salat med majs, tomater, kørvel, ristet spidskommen, creme fraiche og knuste tortilla chips (6)
Tomat, broccoli, agurk, sorte bønner og croutons (1)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Klassisk hønsesalat med bacon (2,6,11,13)
Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Skinke med røræg og purløg (2,6)
Italiensk salami med olivenmix (15)
Brie og gouda med daddelkompot (6)
Buketter og snack grønt med mynte creme (2,6,11,13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Kogt skinke (1 stk. pr. person) med flødestuvede kartofler (1,2,15)
SUPPLEMENTRET
Grydestegt kylling med salvie, bladselleri og blodappelsin (1,6,10,15)
FYLDIGE SALATER
Rødbederåkost vendt med citron og økologisk rørsukker. Toppet med rosiner, honningristede solsikkekerner og pebermynte.
Salat af tern af courgetter med saltristede græskarkerner, langtidsbagte tomater og baby spinat (1,15)
Råkost af gulerødder med gul peberfrugt, cherry tomat, spidskål og solsikkekerner.
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Tunsalat med ærter, majs og peberfrugt (2,3,6,11,13)
Kalkunbryst med bagte rødløg.
Rullesteg med syltede rødbeder (11,13)
Okseculotte med glaseret perleløg (13)
Blandede oste med kiks og appelsin marmelade (1,2,6)
Kartoffelkage (1,2,6,9)
Stænger med sød yoghurt creme (6)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Boller af kalv og flæsk (2 stk. pr. person) i karrysauce med ris. Hertil mango chutney (1,2,6,13,15)
SUPPLEMENTRET
Skindstegt torsk (1 stk. pr. person) med jordskokkemos, peberrod, dild og fløde (1,6,11,15)
FYLDIGE SALATER
Kålsalat med æbler, ananas, chili, peanuts og spirer (4,7)
Råkost af broccoli og squash med tørrede tranebær, blåbær, dild og hørfrø (10)
Salat med tomat, gulerødder, grønnebønner, majs og squash.
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Rejesalat med suppehorn, asparges og dild (2,5,6,11,13,)
Kyllingefarsbrød med tomat og timian (1,2,6,15)
Spegepølse med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Dyrlægens natmad (1,2,6,11,13)
Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)
Snack grønt med lime dressing (6)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)
Ugens menu - Luksuskøkkenet
Uge 36


DAGENS LUNE RET
Svensk pølseret med hakket purløg (1,2,6,13)
SUPPLEMENTRET
Oksefilet med grillede pastinakker og friterede løg på bund af bearnaise creme (2,6,11,13,15)
FYLDIGE SALATER
Grove salater med rugbrødscroutons, kørvel, brøndkarse, syltede rabarber og blommer vendt med hasselnødde vinaigrette (1,9,11,13)
Salat af bagte gulerødder med saft og skal fra appelsin. Toppet med ristet sesam og ramsløg (8)
Blandet salat med rødbede, agurk, broccoli, cherry tomat og soltørrede tranebær.
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Æggesalat med hytteost og purløg (2,6,11,13)
Gammeldags oksesteg med chilimayonnaise(2,6,11,13)
Røget rullepølse med portvinssky og cornichons (13)
Ribbensteg med æblekompot og rosmarin.
3 slags oste med jordbær (6)
Grøntsnacks med sweet and sour pineapple dressing (13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Æggekage (1 stk. pr. person) med bacon, tomat og purløg. Serveres med rødbeder og sennep (2,6,11,13)
SUPPLEMENTRET
Krydret langtidstegt lammeskank med let mos og pimentsauce (1,6,10,15)
FYLDIGE SALATER
Spinatsalat med croutons, bagte tomater, basilikum, mozzarella og hvidløgsbagte auberginer (1,2,6,15)
Fyldig salat af pasta vendt i grov sennep, purløg, rødløg, creme fraiche og kerner. Toppet med peberfrugter (1,2,6,11,13)
Salat af gulerødder, ærter, agurk, blomkål og solsikke kerner.
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Chilikrydret hønsesalat med majs, peberfrugt og tomat (2,6,11,13,15)
Kartoffelfad med mayonnaise og ristede løg (1,2,6,11,13)
Leverpostej med syltede rødbeder (1,2,6,11,13)
Hamburgerryg med italiensk salat (2,6,11,13)
Mix af oste med 2 slags druer (6)
Stænger med thousand island (2,6,11,13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Panang kylling. Serveres med kogte ris og linser (6,13,15)
SUPPLEMENTRET
Stegt sommergris med jordnøddesmør og sprøde grøntsager (4,7,11,15)
FYLDIGE SALATER
Salater med ananas, black eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)
Broccoli og spirer med porrer, peberfrugt, bambus og lime-soya dressing. Toppet med cashews (7,9,15)
Salat med rødbede, cherry tomat, grøn peberfrugt, spidskål og croutons (1)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Ærtesalat med surimi og sød sennep (2,3,6,11,13,15)
Kogte æg med sauce verde (2,3,6,11,13,15)
Salami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)
Kalvefilet med svampemayonnaise (2,6,11,13,15)
3 slags ost med rabarberkompot (6)
Stænger med dildcreme på skyr (2)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)

DAGENS LUNE RET
Fiskefrikadeller (2 stk. pr. person) rørt med grov sennep og kørvel. Serveres med kold perlebyg salat og sauce verte (1,2,3,6,11,13)
SUPPLEMENTRET
Ravioli (3 stk. pr. person) med fyld af svampe og ricotta. Serveres i kraftig tomatsauce. Toppet med tern af urter og parmasan (1,2,6,10,11,15)
FYLDIGE SALATER
Salat af sommertomater med oliven, pasta penne, spinat og ærter vendt med olivenolie, citronsaft og solsikkekerner (1,2,15)
Blomkålsbuketter vendt i persille-æble dressing med radicchio og rucola. Toppet med rosiner, salatost og fintsnittede sommerløg (6,13)
Asian salad af agurk, ærter, tomat, melon og soltørrede tranebær.
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Wienersalat med kartofler, løg og purløg (2,6,11,13)
Roastbeef med bearnaisemayonnaise (2,6,11,13,15)
Mortadella med olivenmix og rucola (9,15)
Kartoffelfrittata med mix af krydderurter (2,6)
Blandede oste med grissini og tapenade (1,6,15)
Karamel Brownie (1,2,6,9)
Buketter og radiser med purløgs dressing på yoghurt med grov sennep (6,11,13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Helstegt okse (1 stk. pr. person) med pommes anna og estragon glace. Anrettet med ovnbagte pastinakker (1,6,9,10,13,15)
SUPPLEMENTRET
Braiseret kål med røget bacon og ærter. Toppet med friskost og citron (1,6,11,15)
FYLDIGE SALATER
Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11,13)
Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille (11,13)
Salat med peberfrugter, broccoli, gulerødder, squash og feta (6)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Torskerognssalat med kapers og dild (2,3,6,11,13,)
Røget kalkunbryst med persillemayonnaise (2,6,11,13,15)
Rødvinsmarineret kamfilet med rødkåls slaw (2,6,11,13,15)
Pastrami med blomkålscreme og ristede mandler (2,6,9,11,13,15)
Franske oste med hjemmelavet knækbrød og radiser (1,2,6,8)
Stænger med vinaigrette på hvid balsamisk eddike og olivenolie (13)
Friskbagt rugbrød og madbrød (1,6,8,9)
Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.
1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.