Ugens menu - Gluten-Laktosefri Uden gris

Uge 35

26-08-2019 - 30-08-2019
Mandag

BBQ stegt kylling (1 stk. pr. person) anrettet med grillede majs. Serveres med hvidløgsbagt kartoffel (11,13,15)

 

 

 

 

Tirsdag

Moussaka med kartofler og auberginer (10,15)

 

 

 

 

Onsdag

Langtidsstegt kalkunbryst (1 stk. pr. person) med basillikum og tomat. Toppet med ristede svampe. Serveres med rispilaw (15)

 

 

 

 

Torsdag

Letrøget kyllingebryst (1 stk. pr. person) med sennep, estragon og grillede citroner samt pommes anna (11,15)

 

 

 

Fredag

Dampet mørksej (1 stk. pr. person) med ristet spidskål og æbler. Toppet med persille. Hertil ristede kartofler (3,15)

 

 

 

 

Ugens menu - Gluten-Laktosefri Uden gris

Uge 36

02-09-2019 - 06-09-2019
Mandag

Butterchicken med kylling, kokos og sprøde grøntsager. Hertil serveres vilde ris (6,15)

 

 

 

 

Tirsdag

Spidsbryst (1 stk. pr. person) med spidskommen, hvidløg og chili. Serveres med råstegte kartofler. Toppet med springløg  (7,11,13,15)

 

 

 

 

Onsdag

Panang kylling. Serveres med kogte ris og linser (13,15)

 

 

 

 

Torsdag

Lamme kofta (2 stk. pr. person) med hvidløg, salatost og mynte. Hertil timian kartofler (2,13,15)

 

 

 

 

Fredag

Jambalaya med kylling chorizo, rejer, chili, hvidløg, peberfrugt, paprika, timian, tomater og løg. Hertil citron-safran ris. Toppet med persille og lime(5,8,10,11)

 

 

 

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger