Ugens menu - Gluten-Laktosefri
Uge 35

BBQ stegt kylling (1 stk. pr. person) anrettet med grillede majs. Serveres med hvidløgsbagt kartoffel (11,13,15)

Moussaka med kartofler og auberginer (10,15)

Langtidsstegt kalkunbryst (1 stk. pr. person) med basillikum og tomat. Toppet med ristede svampe. Serveres med rispilaw (15)

Letrøget kyllingebryst (1 stk. pr. person) med sennep, estragon og grillede citroner samt pommes anna (11,15)

Dampet mørksej (1 stk. pr. person) med ristet spidskål og æbler. Toppet med persille. Hertil ristede kartofler (3,15)
Ugens menu - Gluten-Laktosefri
Uge 36

Butterchicken med kylling, kokos og sprøde grøntsager. Hertil serveres vilde ris (6,15)

Spidsbryst (1 stk. pr. person) med spidskommen, hvidløg og chili. Serveres med råstegte kartofler. Toppet med springløg (7,11,13,15)

Panang kylling. Serveres med kogte ris og linser (13,15)

Lamme kofta (2 stk. pr. person) med hvidløg, salatost og mynte. Hertil timian kartofler (2,13,15)


Jambalaya med kylling chorizo, rejer, chili, hvidløg, peberfrugt, paprika, timian, tomater og løg. Hertil citron-safran ris. Toppet med persille og lime(5,8,10,11)