Ugens menu - Favorit

Uge 35

26-08-2019 - 30-08-2019
Mandag

DET LUNE
Italiensk rørt farsbrød af kalv (1 stk. pr. person) Serveres i mild basilikumscreme. Hertil pasta sløjfer (1,2,6,11,13,15)

 

DET GRØNNE

Salater med syltede rødløg, croutons, brøndkarse, oliven og feta (6,13,15)

Fennikel-rucola salat med appelsin, lys balsamico, olivenolie og sort peber. Toppet med kørvel (13)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, blomkål, agurk, cherry tomat og chili nuts (4)
Sweet and sour dressing  (13,15)

 

TIL BRØDET

Sommersalat med agurk, radiser og dild (2,6,11,13)

Kalvebryst med  agurkesalat og peberrod (13)

Krosalami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Makrel i tomat med mayonnaise og citron (2,3,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Gravad okseinderlår med parmesan og rucola (6,11)

 

Hvis tilkøbt: 3 slags oste med løgkompot (6)

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

DET LUNE
Fred's fried chicken (2 stk. pr. person) Serveres med chili mayonnaise og små bagte gulerødder og kartofler med sesam (1,2,6,8,11,13,15)

 

DET GRØNNE

Torvets grønne salater med bladselleri, cherry tomat, radiser og nektariner (10)

Salat af feldsalat, julesalat, pære og gul peberfrugt. Toppet med  valnødder og blue cheese (6,9)

Dagens salatbuffet: Agurk, ananas, blomkål, peberfrugt og kerner/peanuts (4)
Chili dressing (2,6,11,13)

 

TIL BRØDET

Fin skinkesalat med purløg (2,6,11,13)

Torskerogn med dildmayonnaise og citron (2,3,6,11,13)

Krydret kamfilet med BBQ sauce (2,6,11,13,15)

 

Hvis tilkøbt: Kartoffelfad med pestocreme (2,6,11,13,15)

Hvis tilkøbt: Andebryst med hasselnødde mayonnaise (2,6,9,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Milde franske oste med tapenade af oliven og soltørrede tomater (6)

 

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

DET LUNE
Chili con carne smagt til med chokolade, chili, spidskommen og kaffe. Serveres med ris (6,9,10,15)

 

DET GRØNNE

Blomkål og agurker i spicy marinade med avocado og quinoa (13,15)

Mexi salat med majs, tomater, kørvel, ristet spidskommen, creme fraiche og knuste tortilla chips (6)

Dagens salatbuffet: Tomat, broccoli, agurk, sorte bønner og croutons (1)
Mynte creme (2,6,11,13)

 

TIL BRØDET

Klassisk hønsesalat med bacon (2,6,11,13)

Roastbeef med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

Skinke med røræg og purløg (2,6)

 

Hvis tilkøbt: Italiensk salami med olivenmix (15)

Hvis tilkøbt: Varmrøget laks med sauce verde (2,3,6,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Brie og gouda med daddelkompot (6)

 

Hvis tilkøbt overraskelse: Chia grød og syltede rabarber (6)

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

DET LUNE
Kogt skinke (1 stk. pr. person) med flødestuvede kartofler (1,2,15)

 

DET GRØNNE

Rødbederåkost vendt med citron og økorørsukker. Toppet med rosiner, honningristede solsikkekerner og pebermynte.

Salat af tern af courgetter med saltristede græskarkerner, langtidsbagte tomater og baby spinat (1,15)

Dagens salatbuffet: Gulerødder, gul peberfrugt, cherry tomat, spidskål og solsikkekerner.
Sød yoghurt creme (6)

 

TIL BRØDET

Tunsalat med ærter, majs og peberfrugt (2,3,6,11,13)

Kalkunbryst med bagte rødløg.

Rullesteg med syltede rødbeder (11,13)

 

Hvis tilkøbt: Okseculotte med glaseret perleløg (13)

Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (4,7,8,9,15)

 

Hvis tilkøbt: Blandede oste med kiks og appelsin marmelade (1,2,6)

 

Gammeldaws æblekage (2,9,6)

 

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

DET LUNE
Boller af kalv og flæsk (2 stk. pr. person) i karrysauce med ris. Hertil mango chutney (1,2,6,13,15)

 

DET GRØNNE

Kålsalat med æbler, ananas, chili, peanuts og spirer (4,7)

Råkost af broccoli og squash med tørrede tranebær, blåbær, dild og hørfrø (10)

Dagens salatbuffet: Tomat, gulerødder, grønne bønner, majs og squash.
Lime dressing (6)

 

TIL BRØDET

Rejesalat med suppehorn, asparges og dild (2,5,6,11,13,)

Kyllingefarsbrød med tomat og timian (1,2,6,15)

Spegepølse med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Dyrlægens natmad (1,2,6,11,13)

Hvis tilkøbt: Kalveculotte med pesto (2,6,11,13,15)

 

Hvis tilkøbt: Oste med peberfrugt og blegselleri (6,10)

 

 

Dagens brød (1,6,8,9)

Ugens menu - Favorit

Uge 36

02-09-2019 - 06-09-2019
Mandag

DET LUNE
Svensk pølseret med hakket purløg (1,2,6,13)   

DET GRØNNE
Grove salater med rugbrødscroutons, kørvel, brøndkarse, syltede rabarber og blommer vendt med hasselnødde vinaigrette (1,9,11,13)

Salat af bagte gulerødder med saft og skal fra appelsin. Toppet med ristet sesam og ramsløg (8)

Dagens salatbuffet: Rødbede, agurk, broccoli, cherry tomat og soltørrede tranebær.
Dressing: Sweet and sour pineapple dressing (13)

TIL BRØDET
Æggesalat med hytteost og purløg (2,6,11,13)

Gammeldags oksesteg med chilimayonnaise (2,6,11,13)

Røget rullepølse med portvinssky og cornichons (13)

 

Hvis tilkøbt: Ribbensteg med æblekompot og rosmarin.
Hvis tilkøbt: Røget makrel med radiser og purløg (3)

 

Hvis tilkøbt: 3 slags oste med jordbær (6)


Dagens brød (1,6,8,9)

Tirsdag

DET LUNE
Æggekage (1 stk. pr. person) med bacon, tomat og purløg. Serveres med rødbeder og sennep (2,6,11,13)     

DET GRØNNE
Spinatsalat med croutons, bagte tomater, basilikum, mozzarella og hvidløgsbagte auberginer (1,2,6,15)

Fyldig salat af pasta vendt i grov sennep, purløg, rødløg, creme fraiche og kerner. Toppet med peberfrugter (1,2,6,11,13)

Dagens salatbuffet: gulerødder, ærter, agurk, blomkål, solsikke kerner
Dressing: thousand island (2,6,11,13)

TIL BRØDET
Chilikrydret hønsesalat med majs, peberfrugt og tomat (2,6,11,13,15)

Kartoffelfad med mayonnaise og ristede løg (1,2,6,11,13)

Leverpostej med syltede rødbeder (1,2,6,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Hamburgerryg med italiensk salat (2,6,11,13)
Hvis tilkøbt: Gravad laks med rævesauce (3,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Mix af oste med 2 slags druer (6)


Dagens brød (1,6,8,9)

Onsdag

DET LUNE
Panang kylling. Serveres med kogte ris og linser (6,13,15)   

DET GRØNNE
Salater med ananas, black eyed beans, peberfrugt, ristet sesam og limedressing (7,8)

Broccoli og spirer med porrer, peberfrugt, bambus og lime-soya dressing. Toppet med cashews (7,9,15)

Dagens salatbuffet: Rødbede, cherry tomat, grøn peberfrugt, spidskål og croutons (1)
Dressing: Dild creme på skyr (2)

TIL BRØDET
Ærtesalat med surimi og sød sennep (2,3,6,11,13,15)

Kogte æg med sauce verde (2,3,6,11,13,15)

Salami med remoulade og ristede løg (1,2,6,11,13)

 

Hvis tilkøbt: Kalvefilet med svampemayonnaise (2,6,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Lammekølle med rosmarinbagte gulerødder.

 

Hvis tilkøbt: 3 slags ost med raberberkompot (6)

Hvis tilkøbt overraskelse: Ananas i mundrette stykker med sesam og chili flakes anrettet på bananblade (8)

Dagens brød (1,6,8,9)

Torsdag

DET LUNE
Fiskefrikadeller (2 stk. pr. person) rørt med grov sennep og kørvel. Serveres med kold perlebyg salat og sauce verte (1,2,3,6,11,13)   

DET GRØNNE
Salat af sommertomater med oliven, pasta penne, spinat og ærter vendt med olivenolie, citronsaft og solsikkekerner (1,2,15)

Blomkålsbuketter vendt i persille-æble dressing med radicchio og rucola. Toppet med rosiner, salatost og fintsnittede sommerløg (6,13)

Dagens salatbuffet: Agurk, ærter, tomat, melon og soltørrede tranebær.
Dressing: Purløgs dressing på yoghurt med grov sennep (6,11,13)

TIL BRØDET
Wienersalat med kartofler, løg og purløg (2,6,11,13)

Roastbeef med bearnaisemayonnaise (2,6,11,13,15)

Mortadella med olivenmix og rucola (9,15)

 

Hvis tilkøbt: Kartoffelfrittata med mix af krydderurter (2,6)
Hvis tilkøbt: Stegt kalvelever med bagte tomater (1)

 

Hvis tilkøbt: Blandede oste med grissini og tapenade (1,6,15)

Karamel Brownie (1,2,6,9)

Dagens brød (1,6,8,9)

Fredag

DET LUNE
Helstegt okse (1 stk. pr. person) med pommes anna og estragon glace. Anrettet med ovnbagte pastinakker (1,6,9,10,13,15)   

DET GRØNNE
Mormorsalat i syrnet fløde med karse og sennepskorn (6,11,13)

Grønne bønner med urtevinaigrette, rødløgsringe, bacon og persille (11,13)

Dagens salatbuffet: Peberfrugter, broccoli,  gulerødder, squash og feta (6)
Dressing: Vinaigrette på hvid balsamisk eddike og olivenolie (13)

TIL BRØDET
Torskerognssalat med kapers og dild (2,3,6,11,13,)

Røget kalkunbryst med persillemayonnaise (2,6,11,13,15)

Rødvinsmarineret kamfilet med rødkåls slaw (2,6,11,13,15)

 

Hvis tilkøbt: Pastrami med blomkålscreme og ristede mandler (2,6,9,11,13,15)
Hvis tilkøbt: Vegansk bønnepostej med peanuts (4,15)

 

Hvis tilkøbt: Franske oste med hjemmelavet knækbrød og radiser (1,2,6,8)


Dagens brød (1,6,8,9)

Tallene på menuen refererer til de 15 allergener.
Allergenerne kan ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet ovenfor.

1.Gluten, 2. Æg, 3. Fisk, 4. Jordnødder, 5. Krebsdyr, 6. Mælk, 7. Soja, 8. Sesam,
9. Nødder, 10. Selleri, 11. Sennep, 12. Lupin, 13. Svovldioxid, 14. Bløddyr, 15. Hvidløg.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger