Forårsbuffet - over 50 kuv.



172,36 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Menu

Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj

 

FORRET

Bagt torsk med krydderurte-krumme, blåmuslinger, selleri, peberrod og salturt

HOVEDRET

Porchetta af dansk gris, æble, brændte løg, persillerod, salvie, nye danske kartofler og ramsløg

Danske portobello svampe braiseret med portvin, rabarber og kålrabi

SALATER

Pocherede danske beder, honning, citronmelisse, og græskarkerner

Spæde salater, grønne asparges, skalotteløg, havgus og tomatiserede croutoner

TILBEHØR

Hjemmebagt brød og saltet smør

DESSERT

Årstidens danske trifli


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger