
Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj
Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker.
FORRET - PORTIONSANRETTET
Rimmet og brændt laks, med marineret agurk, frisktostcreme, sprødt rugbrød og brøndkarse
HOVEDRET
Tomatiseret kalv, med bagt pastinak og balsamico-timian glaseret løg, samt cremet kartoffelpuré og hvidvinssauce
SALAT
Grønkålssalat, med dansk grønkål, friske porre, bånd af gulerod, sennepskorn og honning
Rodfrugtssalat, med rodfrugter vendt med fermenterede bær fra sommeren og friskost
TILBEHØR
Hertil to slags velsmagende hjemmebagt brød, med ramsløgs- og kærnemælkssmør
DESSERT
Rødgrød med marineret bær og flødecreme, tilsmagt med tonka bønner
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger