Forår sharefood -10-30 kuverter



200,72 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Valg af retter

Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj

Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker. 

 

MENU
 

FORRET - PORTIONSANRETTET

Rimmet og brændt laks, med marineret agurk, frisktostcreme, sprødt rugbrød og brøndkarse
 

HOVEDRET

Tomatiseret kalv, med bagt pastinak og balsamico-timian glaseret løg, samt cremet kartoffelpuré og hvidvinssauce
 

SALAT                                                     

Grønkålssalat, med dansk grønkål, friske porre, bånd af gulerod, sennepskorn og honning                       

Rodfrugtssalat, med rodfrugter vendt med fermenterede bær fra sommeren og friskost
 

TILBEHØR

Hertil to slags velsmagende hjemmebagt brød, med ramsløgs- og kærnemælkssmør 
 

DESSERT

Rødgrød med marineret bær og flødecreme, tilsmagt med tonka bønner


Kontaktoplysninger

 

Sociale links

  

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger