Forår 3-retters menu - 31-50 kuv



207,79 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Valg af retter

Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj

(Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.)

 

MENU

Forret

Saltbagt kuller med grønkål, porre, radiser og ramsløgsmayo

eller

Rillette af skovens svampe, pastinakpuré, brøndkarse og friterede porrer 

Hovedret

Ballotine af unghane med østershatte, bagte løg samt pom duchess. Serveret med rabarber sauce                                                     

Eller                  

Smør branket spidskål med selleri-gulerods puré og purløgs olie

Hertil 2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket brændt porre creme og kærnemælkssmør                                                                                                                                         

Dessert             

Panna Cotta med årstidens kompot og crumble, og brændt hvid chokolade            

Eller

Brownie med syltede bær   

 

Ved køb af en 3-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger