Efterår/vinterbuffet - 31-50 kuv



178,91 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

 

MENU

FORRET

Fra havet: Gratineret laks, rosenkål, cox orange æble, dild og røg.

SALATER

Fra haven: Savoykål, spirer, porrer, butternutsquash, hasselnødder og sprødt kernebrød.

Fra haven: Broccoli, courgetter, persille, pak choi, skalotteløg og høost.

DET VARME

Fra gården: Bryst og lår af dansk kylling, timian, palmekål, Lehnsgaard sennep, squash og skorzonerrod.

Fra haven: Dansk bagt selleri, hokkaido, rosmarin, bøgehatte, persillerod og vanilje.

DESSERT

Brownie med syltede bær

TILBEHØR

Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger