Efterår/vinter sharefood -10-30 kuv



201,00 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker. 

 

MENU

FORRET

Fra havet: Håndpillede rejer med dild emulsion, karamelliseret citron og pocherede skorzonerrødder.

SALATER

Fra haven: Stegt Pak Choy vendt i miso og soja med koriander og brøndkarse, hertil en peanut dressing. 

Fra haven: Romaine salat, bagte rosenkål, grovkornet sennep dressing, parmesan og ristede hasselnødder. 

DET VARME

Fra gården: Bryst og lår af kylling, sprød kål, stegte gulerødder, stuvet hvidkål og kyllinge glace med rosmarin.

Fra haven: Bagt blomkål, æble creme, syltede bøgehatte, sprød kastanje og lun vinaigrette. 

DESSERT

Brownie med syltede bær

TILBEHØR

2 slags velsmagende hjemmebagt brød, pisket smør tilsmagt svampe og kærnemælkssmør.


Kontaktoplysninger

 

Sociale links

  

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger