Efterår/vinter, 3-retters menu - 10-30 kuv



218,18 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

 

Valg af retter

Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen. 

 

FORRET

Gratineret laks, rosenkål, cox orange æble, dild og røg

eller

Glaskålsravioli, purløg, frisésalat, Loke friskost, pærevinaigrette og mandler.

HOVEDRET

Bryst og lår af dansk kylling, timian, palmekål, Lehnsgaard sennep, squash og skorzonerrod

eller

Dansk bagt selleri, hokkaido, rosmarin, bøgehatte, persillerod og vanilje

DESSERT

Brownie med syltede bær

eller

Havtornstærte med brændt italiensk marengs

 

Ved køb af en 3-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger